Aannemer-Castricum-logo-nieuw

Schilder Castricum

Heeft u een schilder in Castricum nodig, dan zijn wij er om allerlei klusjes in huis voor u op te pakken. Naast het sausen van uw muren, kunnen we ook behangen, uw hout schilderen of buiten voor u aan de slag gaan. Ook al zijn er schilderklussen die u zelf op kunt pakken, door de specialisten in te schakelen weet u dat het goed gebeurt, verliest u geen tijd en krijgt u toegang tot de laatste methoden en beste materialen. Er zijn dus goede redenen om dit uit te besteden. 

Hier leest u meer over wat wij als uw schilder uit Castricum voor u kunnen betekenen. Welke werkzaamheden voeren we uit en hoeveel betaalt u daarvoor? Hier leest u het allemaal en vraagt u onderaan deze pagina een vrijblijvende offerte aan die we binnen 24 uur opsturen. U weet dan exact waar u aan toe bent.

Ga snel naar

Wat doen wij als schilder uit Castricum voor u?

Als u denkt aan een schilder, dan denkt u waarschijnlijk aan iemand die met een grote roller binnenmuren aan het sausen is. Maar wij doen meer dan dat. Alles wat te maken heeft met het afwerken van uw muren en plafonds binnen en buiten past binnen ons dienstenpakket. Hier vindt u een aantal lijstjes met gangbare werkzaamheden waarvoor wij worden ingeschakeld. Heeft u een klus voor ons die daar niet tussen staat, neem dan contact op, zodat we u daar ook over kunnen adviseren. Met onze ervaring en kennis is de kans groot dat we deze klus ook gewoon voor u kunnen oppakken.

Voorbereidend werk:

Schilderwerk buiten:

Uw muren binnen:

Uw hout binnen:

Naderhand: 

Tip: naast schilder in Castricum zijn wij ook stukadoor en aannemer. U kunt ons dus werkelijk voor alles inschakelen wat met het afwerken van uw muren en plafonds te maken heeft.

Voor schilderwerk binnen, buiten en in de winter

Heeft u een schilder in Castricum nodig, dan zijn wij er voor uw schilderwerk binnen, buiten en in de winter. Klussen buiten zijn over het algemeen wat arbeidsintensiever en er zijn speciale verfsoorten nodig die de weersomstandigheden kunnen weerstaan. Schilderwerken buiten hebben dus een esthetische, maar ook een beschermende functie. Daarom vragen we daar een iets hogere prijs voor. We nemen al uw hout en uw gevel buiten onder handen, zodat u zich daar de komende jaren geen zorgen over hoeft te maken.

De opties binnen zijn groter, omdat de verf daar vooral een esthetische functie heeft. Dat betekent dat er van alles mogelijk is en dat wij van uw muur echt iets speciaals kunnen maken. Glans, mat, allerlei kleuren en verschillende motieven en effecten zijn slechts enkele voorbeelden van wat mij als schilder uit Castricum met uw muren kunnen doen. Maak het met ons bespreekbaar en we adviseren u graag over de mogelijkheden.

Heeft u schilderwerk

Hoeveel kost een schilder?

De exacte kosten voor schilderwerk zijn natuurlijk afhankelijk van uw situatie en wensen. De onderstaande tabel geeft u alvast een idee van de mogelijke kosten, inclusief btw en materialen, voor verscheidene gangbare klussen die wij aanbieden.

Soort schilderklusPrijs
Schilderwerk binnen€25 – €30 per m2
Schilderwerk buiten€30 – €35 per m2
Sausen murenVanaf €10 per m2
Spuiten murenVanaf €6 per m2

Waarom schilderwerk uitbesteden?

Een grote vraag die vaak gesteld wordt is waarom u een schilder uit Castricum in zou schakelen, als dit werk is dat u eigenlijk gewoon zelf kunt. En door het zelf te doen, bespaart u uiteraard geld. Heeft u een muur die u wilt schilderen, dan kunt u daar zelf gemakkelijk een dagje vrij voor plannen, maar is de klus ingewikkelder of groter, dan is het inhuren van een schilder al gauw voordelig. We hebben de voordelen hier voor u op een rijtje gezet:

Verschil sausen en spuiten

Er zijn verschillende manieren waarop we uw muren kunnen aanpakken. We zullen altijd voor de beste voorbereiding zorgen, dus dat betekent dat we defecten repareren, dat we de muur behandelen met een primer indien deze nog te veel zuigt en dat deze in perfecte staat verkeert voordat we gaan schilderen. Wij zijn een schilder uit Castricum die uw muren op verschillende manieren van een nieuwe kleur kan voorzien. We kunnen deze voor u behangen, maar schilderen is ook een optie. En dan bieden we twee methoden aan, namelijk sausen en spuiten. We gaan hier wat verder in op het verschil tussen deze twee.

Vrijblijvende offerte?

Het sausen van uw muren

Sausen wordt gedaan met een roller en de randen van de muren worden geschilderd met een kwast. Dit is de meest gangbare manier om een muur te schilderen en als ervaren schilder uit Castricum voeren wij uw sauswerk perfect uit. Het is een arbeidsintensieve optie die veel wordt toegepast voor de kleinere verfklusjes. Omdat er niet veel wordt gemorst, is het afplakken en afdekken vrij snel gedaan. Met een groot assortiment aan kleuren en opties, maken wij van uw muur een echte blikvanger.

Het spuiten van uw muren

Een andere optie die u heeft is dat we uw muren gaan spuiten. Wij zijn de schilder in Castricum met de meest moderne hogedruk apparatuur waarmee we de verf machinaal tegen uw muur aanbrengen. Deze optie is ideaal voor grote oppervlakten en hoe meer muur u wilt laten spuiten, hoe lager de prijs per vierkante meter. Omdat spuiten minder arbeidsintensief is, is het bij grote klussen ook goedkoper dan sausen. Het enige wat wel belangrijk is, is dat alles goed wordt afgeplakt en afgedekt. Er komt namelijk nogal wat verfnevel vrij. Daarom is dit in nieuwbouwwoningen die nog niet zijn ingericht een bijzonder populaire keuze.

Tip: Zijn uw muren enigszins beschadigd? Dan kunnen we deze ook spackspuiten voor u. Dat wordt meestal als stukwerk geclassificeerd, maar door een kleur door de mortel te mengen slaat u twee vliegen in één klap. Uw muur wordt netjes afgewerkt en direct van een stootvaste kleur voorzien. Als schilder uit Castricum adviseren we u graag over wat de beste optie is voor u.

Gratis advies en een vrijblijvende offerte

Heeft u na dit alles gelezen te hebben nog vragen? Dan neemt u gemakkelijk contact op met een van onze deskundige medewerkers, door ons te bellen of te e-mailen. We geven snel antwoord en adviseren u over de mogelijkheden die u heeft en de prijzen die wij vragen. Niets is te gek, en omdat wij naast schilder in Castricum ook stukadoor en aannemer zijn, kunnen we u al het werk omtrent het afwerken van uw muren uit handen nemen. Dat doen we al vele jaren voor zowel particulieren als bedrijven.

Gebruik het onderstaande contactformulier als u een offerte aan wilt vragen. Geef duidelijk aan wat u nodig heeft en we maken deze binnen 24 uur voor u. U weet dan ook snel waar u financieel aan toe bent. Wij nemen uw muren en plafonds graag onder handen en maken deze weer als nieuw.

Aannemer Castricum

Proces offerteaanvraag

  1. Uw beschrijft uw project zo gedetailleerd mogelijk.
  2. Onze erkende specialist bekijkt uw aanvraag.
  3. U ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.